Yurtöven İlkokulu
YURTÖVEN KÖYÜ YURTÖVEN KÜME EVLERİ NO 5 PATNOS / AĞRI

VİZYON

Bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan, okutan, araştıran, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, gelişme açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de sosyal yönden gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış, küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren örnek aranan bir eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON

1. Çevrenin,sosyal kültürel ve ekonomik bakımdan gelişmesi için bir merkez vazifesi görmek, 2. Bulunduğu yerdeki ilköğretim okulunda okuyan öğrencilerin ilköğretimini tamamlamalarını sağlamak, 3. Yetişmiş insan kaynağı yaratarak Türkiye’nin bilişim toplumu olma yolunda ilerlemesinde katkıda bulunmaktır. 4. Bilgiyi, teknolojiyi akılcı ve çağdaş yöntemlerle üretmek ve sunmaktır. 5. Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim ve öğretim programını çevresel faktörleri de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin yeteneklerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak temel işlevimizdir.

Öğretim Şekli :Tam gün

Tam gün

Ingilizce

Soba

Uydu İnternet (VSAT)

30 km

Yurtöven Köyü

Okulumuzda akıllı tahta bulunmaktadır.